La batalla musical més èpica arriba a l'auditori de Vila-seca: «Marvel vs DC»

La Franz Schubert Filharmonia tocarà les bandes sonores més importants de les pel·lícules de superherois

Imatge d'una actuació de la Franz Schubert Filharmonia.
Imatge d'una actuació de la Franz Schubert Filharmonia. | TarragonaDigital
19 de febrer del 2024
Actualitzat el 20 de febrer a la 13:22h
El divendres 23 de febrer, a les nou del vespre, l'AuditoriJosepCarreras serà l'escenari d'una batallamusicalèpica. Sota el títol "Marvel VS DC in concert", els personatges més emblemàtics de les dues grans fàbriques de superherois, com Spiderman, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk i el Capità Amèrica, es trobaran cara a cara en un concert interpretat per la FranzSchubertFilharmonia, sota la direcció de GerardPastor.

Les rivalitats entre les franquícies de Disney i Warner han estat marcades per dècades de competició per produir les millors pel·lícules de superherois i ara aquesta competició es trasllada al terrenymusical. Des de la icònica banda sonora de Superman de John Williams fins a les composicions de Hans Zimmer per a Wonder Woman, passant per les melodies inoblidables de Batman creades per Danny Elfman, la música ha estat una part integral de l'experiència dels superherois al cinema.

Amb més de cinquanta pel·lícules de superherois produïdes entre Marvel i DC, l'escenari de l'Auditori Josep Carreras es convertirà en un camp de batallamusical per aquests personatges icònics.

Les entrades per a aquest espectacle tenen un cost de 35 euros i es poden adquirir a través del lloc web i també estaran disponibles al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras una hora abans del concert.