Roben milers d'euros d'una administració de loteria de Cambrils: investigació oberta

Els diners van desaparèixer d'un cotxe on el propietari els havia deixat per anar a ingressar-los al banc

12 de gener del 2023

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir el suposat robatori d'entre 6.000 i 10.000 euros a Cambrils. Segons ha informat el 'Diari de Tarragona', els diners desapareguts pertanyen a una administració de loteria de la zona turística del municipi i formarien part de la recaptació de la venda de diversos dies que el propietari de l'establiment tenia intenció d'ingressar en una entitat bancària.

 

El citat mitjà ha explicat que els diners desapareguts estaven a l'interior d'un cotxe i que algú se'ls va emportar sense forçar la porta ni trencar els vidres. Davant aquesta situació, es considera que el suposat autor del robatori hauria accedit al vehicle, hauria agafat els diners i hauria marxat del lloc dels fets.

 

Els fets van tenir lloc el passat 10 de gener, poc després de les dues de la tarda, i ràpidament es van posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra. Fonts de la policia catalana han explicat que hi ha diverses línies d'investigació obertes per localitzar el suposat o suposats autors del furt.