Maria Mercè Martorell serà la cap de llista del PP de TGN a les eleccions municipals

L'exconsellera, que agafa el relleu de José Luis Martín, torna així a la primera línia política

20 de gener del 2023

Sorpresa al Partit Popular de Tarragona de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. El comitè electoral del Partit Popular de Catalunya ha escollit l'exconsellera Maria Mercè Martorell (Tarragona, 1967) com a cap de llista, que torna a la primera línia política i agafa el relleu de l'actual portaveu dels populars a l'Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín.

 

Martorell, que era consellera de Patrimoni quan Tarragona va rebre la distinció de Patrimoni de la Humanitat l'any 2000, participarà aquest diumenge en un acte del Partit Popular a Madrid en què es presentaran els caps de llista de les 52 capitals de província. La cap de llista dels populars va ser regidora de l'Ajuntament de Tarragona durant 12 anys, entre 1995 i 2007.

 

Segons ha anunciat Tarragona Ràdio, l'actual portaveu dels popular José Luis Martín serà el número 2 de la llista.

 

Una trajectòria de 12 anys com a consellera de l'Ajuntament de Tarragona

En la seva primera etapa com a consellera de l'Ajuntament de Tarragona, Maria Mercè Martorell va encarregar-se de l'àrea de Patrimoni entre 1999 i 2007. En el tram final del seu tercer mandat, Martorell va acabar fora del Grup Municipal del Partit Popular i del govern municipal, trencant el carnet.

 

En les eleccions de 2007, Maria Mercè Martorell va presentar-se amb la plataforma Tarragona Grup Independent (TGI), obtenint 1.371 vots, un 2,68% dels vots, quedant fora del saló de plens.