Investiguen un home per fer-se passar per policia secreta a Reus: escorcollava menors

El darrer incident es va produir el passat divendres i la Guàrdia Urbana el va identificar

Guàrdia Urbana Reus
Guàrdia Urbana Reus | Aj Reus
09 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 12:19h

La Guàrdia Urbana de Reus ha obert una investigació a un home per un suposat delicte d'usurpació de la funció pública, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. En aquest sentit, l'individu es feia passar per agent de la policia secreta i, amb aquesta autoritat, aturava i registrava menors d'edat per intentar robar-los, quedant descartada qualsevol altra intencionalitat.

 

Els fets van començar a córrer per les xarxes socials i aplicacions de missatgeria instantània fa uns dies i ara la Guàrdia Urbana ja el tindria localitzat i identificat, com a suposat responsable dels fets.

 

El passat divendres hauria aturat un grup d'adolescents a la plaça Mercadal

Segons el citat mitjà, el passat divendres l'home hauria actuat a la plaça del Mercadal, quan va aturar una colla de joves d'uns 15 anys d'edat. Després d'aturar-los, els hauria mostrat una placa de seguretat privada i els hauria dit que era un agent infiltrat. Aleshores, els hauria posat contra la paret, amb les cames obertes, els hauria escorcollat i hauria marxat del lloc dels fets.

 

Davant la situació, els menors l'haurien seguit a distància i l'haurien aturat al carrer Sant Pancraç, avisant la Guàrdia Urbana.  Els agents es van presentar al lloc i van identificar la persona, obrint una investigació per un suposat delicte d'usurpació de funció pública. Els policies van cita els menors, acompanyats dels seus pares o tutors, a comissaria per presentar una denúncia. L'incident es va tancar sense cap persona detinguda.