Rojas es disfressa de Julià en l'empat entre el Reus Deportiu i el Liceo

Els ganxets empaten davant el Deportivo Liceo en un encontre molt igualat i atractiu per a l'espectador. Rojas, amb tres gols en tres faltes directes, el millor

Diego Rojas celebra amb Joan Salvat un dels gols del partit
Diego Rojas celebra amb Joan Salvat un dels gols del partit | Reus Deportiu Virginias
18 de febrer del 2023
Actualitzat el 19 de febrer a les 15:37h
El Reus Deportiu Virginias ha empatat (4-4) davant el DeportivoLiceoen un dels duels més atractius de la jornada 19 de l'OK Lliga. Els homes dirigits per Jordi Garcia rebien el segon classificat en un duel prometedor que no ha decebut. En plena tarda de rua de Carnaval, el xilè Diego Rojass'ha disfressat de l'absent Marc Julià per anotar tres gols en tres faltes directes.

Cinc dels vuit gols, a bola aturada

Roig-i-negres i verds prometien abans de l'encontre uns 50 minuts plens d'emoció malgrat l'absència de Marc Julià, anunciada abans del matx. El segon i el tercer s'enfrontaven cara a cara per mesurar les seves forces i aquestes han acabat igualades fins al punt que més de la meitat de les dianes de l'encontre es produïen a pilota aturada.

Inaugurava l'electrònic l'exganxetCésarCarballeiraamb el 0 a 1 en el minut 12 després de transformar un penal. No seria fins a la recta final del primer temps quan Diego Rojasagafaria el rol habitual de Marc Julià i transformava magníficament una falta directa per blava a Àlex Rodríguez. L'execució de la falta, magistral, per superar Martí Serra i anotar l'1 a 1 en el minut 23.

Intercanvi de cops

La tònica del segon temps es mantindria amb un DeportivoLiceo que colpejava i un Reus Deportiu Virginias que contestava poc després. Àlex Rodríguez anotava l'1 a 2 engaltant una rematada al segon pal en el minut 28. Rojas, novament de falta directa per blava a Rodríguez, empatava en el minut 30.

El cicle es repetia de nou i Àlex Rodríguez tornava a mullar després d'aprofitar un refús de Martí Zapater en una falta directa i feia el 2-3 en el minut 39. Rojas, de nou, trobava el forat amb una directa i Serra se'n feia creus rebent el 3-3 en el minut 42 per la desena falta gallega. Torres trencaria la dinàmica amb el 3-4 en el minut 42 i Salvat empatava segons després amb una assistència de Rojas.

Tot i que ambdós conjunts han gaudit d'ocasions per decantar la balança, els porters Ballart i Serra ho han impedit. Amb aquest punt, el Reus queda tercer amb 40 i el Liceo segon amb 44. La pròxima cita a la lliga serà diumenge vinent a les 16.05 hores visitant la pista del Finques Prats Lleida.

FITXA TÈCNICA
Reus Deportiu Virginias

Ballart, Salvat, Rojas, Compagno i Aragonès. A la banqueta: Zapater, Giménez, Jansà, Cabré i Gelmà
DeportivoLiceo
Serra, Carballeira, Torres, Manrubia i Rodríguez. A la banqueta: Canal, DiBenedetto, Ricart i Bridge
Targetes blaves
Per als locals Ballart i Compagno i per als visitants DiBenedetto i Rodríguez (x2)