Trànsit confirma la instal·lació del nou radar de tram de l'AP-7 a Tarragona

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "tirarà endavant", tot i que no ha posat data

Imatge de l'AP-7 al seu pas per les comarques tarragonines.
Imatge de l'AP-7 al seu pas per les comarques tarragonines. | Google Maps
07 de març del 2023
Actualitzat a les 17:11h
El radar de tram de l'AP-7, entre la Mora i Constantí, continua sense data. El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, ha explicat que "tirarà endavant segur", ja que està incorporat a les inversions del Pla de radars de l'organisme, tot i que no ha fixat un calendari per a la seva instal·lació.

Cal recordar que l'anunci d'aquest nou radar de tram de l'AP-7 es va fer el passat mes de novembre, conjuntament amb altres mesures per millorar la seguretat de la via. La velocitat màxima en aquest tram es mantindrà en els 120 km/h.

En aquest sentit, mentre no s'instal·la el radar de tram, Trànsit i els Mossos d'Esquadra han intensificat els controls de velocitat. En aquest sentit, Lamiel ha recordat que l'excés de velocitat és la segona causa d'accident a les carreteres catalanes.
 

Crida al Ministeri de Transports perquè executi els nous enllaços

El Servei Català de Trànsit ha fet una crida al Ministeri de Transports perquè executi al més aviat possible els enllaços previstos entre l'A-7 i l'AP-7, a Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant. A la capital tarragonina està prevista la construcció de dos enllaços, el primer en sentit sud, a l'altura de la Mora, mentre que el segon està previst a Ferran.

El primer, segons s'ha explicat, es troba ja en fase de redacció del projecte constructiu.