1 de 10
ESPORTS

La final infantil inaugura la pista de pàdel del Mercadal de Reus

S'hi celebraran les finals de l'Open Reus Pro Pàdel durant tres caps de setmana

Durant tres caps de setmana, la plaça del Mercadal acollirà les finals de l'Open Reus Pro Pàdel | Jordi Olària Gras
per TarragonaDigital, Reus | 10 de març de 2023 a les 18:45 |
La pista de pàdel instal·lada a la plaça del Mercadal de Reus s'ha inaugurat aquest divendres, 10 de març, a la tarda. Per segon any consecutiu, acollirà les finals de l'Open Reus Pro Pàdel, una competició organitzada en clau reusenca. El tret de sortida l'ha donat la final de la modalitat infantil, l'Open Reus Pro Pàdel Kids.

Abans que comencés el partit, l'acte més protocol·lari ha servit per insistir que, amb aquesta competició, Reus escalfa motors de cara a la prova del World Padel Tour que acollirà el Pavelló Olímpic. La capital del Baix Camp repeteix com a parada del circuit professional internacional d'aquest esport. El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha definit Reus com "la capital del pàdel" mentre durin les competicions.


Assegura que la prova professional portarà milers de persones a la ciutat. Fins llavors, i durant els pròxims tres caps de setmana, la plaça del Mercadal serà l'escenari de les finals de l'Open Reus Pro Pàdel. Les fases anteriors s'han celebrat als diferents clubs i centres de pàdel de la ciutat, amb el mateix format que l'any passat.

Tot plegat acabarà el 26 de març, després que s'hagin celebrat, també, activitats paral·leles a la mateixa pista de la plaça. El dimarts 28 de març el relleu el prendrà el Pavelló Olímpic amb el WPT. A la ciutat, l'al·licient afegit és veure jugar Ari Sánchez, la jugadora reusenca situada entre les millors del món.


Durant la presentació de l'Open Reus Pro Pàdel, ella mateixa admetia que l'any passat s'havia quedat amb l'espineta de no haver guanyat la prova del WPT. Ella i la seva companya van caure a les finals, un escenari que, enguany, espera capgirar.
Participació