Denuncien l'ambigüitat d'un cartell de càrrega i descàrrega a Tarragona

Una tarragonina denuncia que van multar-la amb 200 euros per aparcar fora de l'horari que marca el senyal

Imatge de la zona de càrrega i descàrrega en què la denunciant va aparcar el seu cotxe.
Imatge de la zona de càrrega i descàrrega en què la denunciant va aparcar el seu cotxe. | Google Maps
TarragonaDigital
14 de març del 2023
Actualitzat a les 16:42h
Una ciutadana de Tarragona ha denunciat a través de les xarxes socials l'ambigüitat d'un cartell indicador de zona de càrrega i descàrrega al carrer Cervantes de la capital tarragonina. Segons ha explicat en una publicació a Instagram, van multar-la amb 200 euros per aparcar en aquesta zona de càrrega i descàrrega entre les cinc i les sis de la tarda del dijous 9 de juny de 2022.
 

Aquesta ciutadana considera que, segons aquest senyal, l'horari de càrrega i descàrrega els dimarts i dijous és entre les 6 i les 16 hores, podent aparcar lliurement a partir de les quatre de la tarda. L'Ajuntament de Tarragona, però, no ho veu així i va rebutjar el recurs que va presentar.

En aquest sentit, aquesta tarragonina dubta que "m'ajudin a recuperar els meus diners, però almenys que arreglin el senyal".
 

El que diu el cartell

Aquesta zona està reservada com a privada per a autoritzats —del 124 al 153— els dimarts i els dijous entre les 6 i les 16 hores —com estableix el cartell superior que hi ha penjat—, l'horari en què se celebra el mercat de marxants a la plaça Corsini.

Fora d'aquestes dues franges horàries, l'espai es converteix en zona de càrrega i descàrrega, en horari de 8 a 13 hores i de 16 a 20 hores, com marca el cartell inferior que hi ha instal·lat.

Aquesta mateixa situació és dona, entre altres, al carrers Lleida i Soler, en aquest darrer cas es tracta d'una zona blava.