Busquen la família d'una gosseta perduda en l'incendi de la Selva del Camp

L'animal s'ha trobat a la partida Garranell entre l'Albiol i la Selva

Imatge de la gosseta
Imatge de la gosseta | Cedida
14 de març del 2023
Actualitzat a les 21:28h
Dia molt convuls a la Selva del Camp a causa de l'incendi que ha cremat durant bona part de la jornada. Fins a última hora de la tarda, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya no ha aconseguit controlar el foc. En total, s'han cremat entre 15 i 20 hectàrees de massa forestal.

Els cossos d'emergències esperen que en les pròximes hores disminueixin les ratxes de vent i millorin les condicions meteorològiques per tal de donar-lo per controlat. També volen evitar que un focus secundari salti a l'altra banda de la cresta de muntanyes.
 

Crida per localitzar els propietaris

Una de les cares més amargues d'aquest tipus de desastres naturals són les conseqüències que els fets tenen per als animals. En aquest sentit, l'associació SOScanicat ha emès una crida ciutadana a través de les xarxes socials per trobar els propietaris d'un gos que s'ha perdut durant l'incendi. 

La gosseta s'ha trobat a la partida Garranell entre l'Albiol i la Selva. Segons sembla, ha fugit de les flames i ha quedat totalment desorientada. Per sort, l'associació l'ha trobat i ha difós una fotografia seva per tal de localitzar la família propietària de l'animal.