Activen el pla Transcat per un camió amb una fuita a l’AP-7 a l’Ebre

El vehicle implicat ha bolcat i ha provocat el tall de la sortida 41 de l'autopista cap a la

22 de març del 2023
Actualitzat a les 16:46h
Imatge del camió accidentat a l'Aldea.
Imatge del camió accidentat a l'Aldea. | Bombers
Un accident a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de l'Aldea, provoca circulació intensa a la citada via en sentit sud. En aquest sentit, en l'incident s'hi ha vist implicat un camió que ha bolcat i ha patit una fuita en un dels compartiments de la cisterna de gasoil. Això, ha obligat a Protecció Civil a activar en fase d'alerta el pla Transcat.
 
Els Bombers de la Generalitat treballen sobre el terreny per contenir la fuita. El camió transportava 32.000 litres de gasoil en una cisterna dividida en 6 compartiments, i la fuita es concentra en un d'ells.

Els fets han tingut lloc poc abans de les tres de la tarda —avís a les 14.50 hores—, quan el vehicle ha bolcat prop de la sortida 41 de l'AP-7. A conseqüència de l'accident, s'ha tallat la sortida 41 cap a la carretera N-340. El conductor del camió ha estat traslladat a l'hospital de Tortosa.

Cues a l'AP-7 a Tarragona

Aquesta no és l'única incidència important registrada a les carreteres de Tarragona durant la jornada. 

Al matí, l'AP-7 al Baix Penedès ha registrat cues quilomètriques per un accident entre dos vehicles que ha acabat amb dues persones ferides de gravetat. Els fets han passat a Banyeres del Penedès, després de les nou del matí.