Troben una cigonya ferida a la plaça del Nen de les Oques a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus va auxiliar l'animal

La cigonya la van trobar a la plaça del Nen de les Oques a Reus.
La cigonya la van trobar a la plaça del Nen de les Oques a Reus. | Guàrdia Urbana de Reus
27 de març del 2023
Actualitzat a les 9:59h
Curiosaimatge la viscuda aquesta passada nit de diumenge a la ciutat de Reus. Uns veïns que passejaven per la zona de la plaça del Nen de les Oques els ha costat creure el que estaven veient. 

A la popular estàtua reusenca, no l'acompanyaven només les habituals figures de les oques, sinó que també hi havia un altre animal a l'interior de la plaça, i en aquesta ocasió de carn i ossos: una cigonya.

Els testimonis han observat com semblava que l'animal estava ferit i no podia sortir de la plaça, motiu pel qual han decidit —correctament— avisar la Guàrdia Urbana de Reus.

Una patrulla de la policia reusenca s'ha desplaçat fins al lloc on hi havia l'animal, malferit. Han comprovat com no es podia valdre per si mateix i han efectuat les gestions necessàries per traslladar-la a una clínica veterinària.
 
Allí li han aplicat unes primerescures per apaivagar el seu dolor i han avisat l'autoritat competent quan es troben aquest tipus d'animals, els Agents Rurals. El cos d'Agents Rurals ha estat qui se n'ha fet finalment càrrec de la cigonya.