El PSC de Reus presenta els números tres, quatre i cinc de la llista electoral

Després de l'anunci que Josep Baiges serà el número dos, Sandra Guaita ha presentat els tres següents integrants

Sandra Guaita ha presentat els membres que ocuparan els llocs 3, 4 i 5 de la llista electoral del PSC de Reus
Sandra Guaita ha presentat els membres que ocuparan els llocs 3, 4 i 5 de la llista electoral del PSC de Reus | Jordi Olària Gras
27 de març del 2023
Actualitzat el 28 de març a les 0:29h
El PSC de Reus ha presentat, aquest dilluns, tres noms més de la seva llista electoral. Després d'anunciar, dijous passat, que Josep Baiges serà el número dos de la butlleta encapçalada per Sandra Guaita, ara s'han conegut els tres següents integrants. El número tres l'ocuparà Anabel Martínez, actual regidora del grup municipal de qui Guaita ha subratllat el coneixement de les dinàmiques internes de l'Ajuntament.

A més, és educadora social de l'àrea de Serveis Socials a Tarragona, un àmbit en el qual, segons se l'ha presentat, es perfilaria per ocupar la regidoria en un hipotètic govern del PSC. Ella assegura que coneix "les mancances que té l'administració" en aquest sector, "i això em mou a canviar les coses des de dins". Ha exposat que "els serveis socials han de ser universals, eficaços, eficients, àgils i, sobretot, accessibles".

La quarta plaça de la llista l'ocuparà Manel Muñoz, advocat laboralista i professor associat de la URV i la UOC. "Aporta la visió de l'àmbit laboral, de com gestionem internament el funcionament de l'administració pública", ha resumit Guaita. El quart membre de la llista socialista ha explicat que ha fet el pas a la política "per culpa de la Sandra i d'aquest encomanar les ganes de transformar la ciutat".

Ha etzibat que "qui no sap on va, segurament es perd pel camí, i tinc la sensació que això ha passat a Reus". El cinquè lloc de la proposta electoral del PSC serà per a Pilar López, que ja va ser regidora de Serveis Socials durant el darrer mandat de l'alcalde Josep Abelló, entre 1995 i 1999. Tot i això, Sandra Guaita l'ha presentat com una persona "vinculada a l'àmbit educatiu i cultural de la nostra ciutat", sectors que es perfilaria, especialment el primer, per dirigir en un suposat govern.

Amb tot, López ha recordat el seu pas per l'àrea de Serveis Socials del govern reusenc. Ho va fer en una època en la qual, segons ha assegurat, "Reus un referent a nivell de Catalunya".