VÍDEO: PortAventura revela nous detalls de la nova atracció ‘Uncharted’

Les obres de construcció de la muntanya russa continuen a l'àrea del Far West del parc temàtic

Així serà la façana de la nova atracció 'Uncharted' de PortAventura World.
Així serà la façana de la nova atracció 'Uncharted' de PortAventura World. | PortAventura World
05 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:00h
PortAventura World estrenarà en les pròximes setmanes la seva nova atracció, basada en la franquícia 'Uncharted'. Les obres de construcció de la muntanya russa tancada continuen el parc temàtic de la Costa Daurada i aquest dimecres, a través d'un vídeo penjat a les xarxes socials, s'han revelat nous detalls.



Les encarregades de donar una mica més d'informació sobre la nova atracció han estat Vicky Salazar, cap d'Arquitectura i Tematització, i Veronic Fernández, cap de Gestió d'Obra. L'atracció s'ubica a l'àrea del Far West del parc temàtic, motiu pel qual la façana exterior recrea el salvatge oest, amb fusta i una recreació de muntanyes.

En aquest sentit, asseguren que es busca "una modificació de l'skyline". El disseny dels elements de la façana es fa en 3D, posteriorment s'imprimeixen i, finalment, es recobreixen amb silicats, per donar un aspecte de roca als elements. En aquest sentit, han explicat que és un material que envelleix com si fos un material real.

Sobre la tematització interior de la muntanya russa, que tindrà 700 metres de recorregut i 12 metres d'alçada, no han revelat detalls i només han explicat que es basa en la pel·lícula i que "s'ha consensuat amb Sony".

Sense data oficial d'estrena

Un dels misteris més ben guardats és la data d'obertura de la nova atracció. En aquest sentit, s'ha assegurat que s'estrenarà a finals del primer semestre de 2023. És a dir, durant el mes de juny. Tot i això, la data és aproximada i encara no hi ha cap calendari oficial.

Tampoc s'ha revelat res sobre l'acte inaugural i quines personalitats assistiran a aquesta. En aquest sentit, podria ser algun dels actors protagonistes —Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas o Sophia Ali— de la pel·lícula 'Uncharted', en què es basa l'atracció.