Consulta tots els actes: Valls ultima els preparatius de la diada de Sant Jordi

Aquest any la ballada de sardanes serà al migdia, al Pati

Imatge del drac de Valls
Imatge del drac de Valls | Cedida
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:03h
Valls viurà una diada de Sant Jordi en plena normalitat. El diumenge dia 23 d'abril, a partir de les 8 del matí, el carrer de la Cort i el Pati acolliran la majoria de parades de llibres i roses, que faran les vendes durant tota la jornada.

De les 9.00 h a les 18.00 h, a l'escenari del Pati hi haurà els dracs de Valls exposats, a càrrec de la Unió Anelles de la Flama. Per altra banda, a les 11.30 h, a la capella del Roser tindrà lloc un microconcert amb la música del grup de grans de la coral Cors Alegres. Serà amb taquilla inversa, en suport al viatge a Bèlgica per assistir a la trobada internacional Europa Cantat del proper juliol.

A les 12.00 h, al Pati, tindrà lloc ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània organitzada per la UAF i Xarxa de Cultura de Valls. En el mateix indret, ja a la tarda, a les 18.00 h es durà a terme la tradicional despertada dels dracs amb una cantada participativa i balladeta dels dracs. Tot seguit, des del Pati fins a la plaça del Blat, cercavila dels dracs i balladeta final.

La cercavila passarà pel Pati, c. Gonzàlez Alba, pl. Alls, c. Forn Nou, pl. Pilar Prim, c. Forn Nou, c. Peixateria, c. de la Cort i pl. del Blat, on tornaran a ballar.