1 de 10
SOCIETAT

Els pàrquings de Reus incorporaran divuit nous carregadors elèctrics

Reus Mobilitat i Servei ha licitat la compra per 184.998,16 euros i suposarà sumar 36 places per a vehicles elèctrics

Suposen el primer paquet d'un total de 35 nous carregadors | Ajuntament de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 28 d'abril de 2023 a les 16:53 |
Els pàrquings municipals de Reus tindran 18 nous carregadors per a vehicles elèctrics amb 36 places de capacitat total i en substituiran vuit dels que hi ha actualment. L'empresa municipal Reus Mobilitat i Servei ha licitat el contracte per 184.998,16 euros. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 23 de maig i, quan s'hagi adjudicat i formalitzat el contracte, la guanyadora tindrà quatre mesos per subministrar els carregadors.

Es tracta d'una part del projecte global d'instal·lació de punts de càrrega, que preveu incorporar-ne 35 de nous que suposin 70 places més que les que hi ha ara. Una vegada estiguin operatius els d'aquest primer paquet, la xarxa reusenca d'aparcaments públics tindrà 82 places amb carregadors elèctrics.


Amb aquest primer lot s'instal·laran deu noves estacions de càrrega amb vint places de capacitat total a la segona planta de l'aparcament de la Fira. Al mateix pàrquing se substituiran dos dels carregadors que hi ha per aparells nous. El mateix passarà a les Oques, on a més s'incorporaran quatre noves estacions al primer soterrani amb vuit places de capacitat.

Al passeig de Prim se sumaran dos carregadors amb quatre places en total al primer soterrani i també se'n renovaran dos dels existents. Al pàrquing de la Pastoreta s'instal·larà una nova estació de càrrega per a dues places al primer soterrani i se'n substituiran dues de les existents per aparells nous. Finalment, a l'aparcament del Baluard s'instal·larà un nou carregador amb dues places de capacitat al segon soterrani.
Participació