Alejandro Fdez

Alejandro Fernández ironitza sobre la resposta de Quim Torra a la sentència de l'1-O

El líder dels conservadors catalans ha recordat que el president de la Generalitat ha incomplert les promeses d'investir Puigdemont i d'aconseguir la independència en sis mesos

La conferència del president del govern de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, a Madrid ha generat reaccions diferents dins el bloc dels partits constitucionalistes catalans. Mentre que el líder del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, ha tret ferro a les paraules de Torra; la líder de Ciutadans, la també tarragonina Lorena Roldán, ha alertat sobre el fet que «tornaran a donar un cop d'Estat».

Per Fernández cal tenir en compte que «abans de prendre'ns seriosament les amenaces, recordem que Torra va assegurar, quan va ser nomenat president, que investiria a Puigdemont i en sis mesos Catalunya seria independent. Fa 15 mesos que és president i no ha sigut capaç d'aprovar ni un pressupost».

Ciutadans alerta que «tornaran a fer un cop d'Estat»

I pel que fa a Ciutadans, liderats per la tarragonina Lorena Roldán, han reaccionat situant-se en el seu discurs habitual de «confrontació» i «cop d'Estat». «Avui, Torra ha deixat ben clara la seva estratègia: confrontar i tornar a donar un cop d'Estat. Fa dies que anima a la desobediència i repeteix el lema de la Diada».


Comentaris