GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alejandro Fernández ironitza sobre la resposta de Quim Torra a la sentència de l'1-O

El líder dels conservadors catalans ha recordat que el president de la Generalitat ha incomplert les promeses d'investir Puigdemont i d'aconseguir la independència en sis mesos
El president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández | Cedida

 

La conferència del president del govern de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, a Madrid ha generat reaccions diferents dins el bloc dels partits constitucionalistes catalans. Mentre que el líder del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, ha tret ferro a les paraules de Torra; la líder de Ciutadans, la també tarragonina Lorena Roldán, ha alertat sobre el fet que «tornaran a donar un cop d'Estat».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Per Fernández cal tenir en compte que «abans de prendre'ns seriosament les amenaces, recordem que Torra va assegurar, quan va ser nomenat president, que investiria a Puigdemont i en sis mesos Catalunya seria independent. Fa 15 mesos que és president i no ha sigut capaç d'aprovar ni un pressupost».

 

 

 

Ciutadans alerta que «tornaran a fer un cop d'Estat»

I pel que fa a Ciutadans, liderats per la tarragonina Lorena Roldán, han reaccionat situant-se en el seu discurs habitual de «confrontació» i «cop d'Estat». «Avui, Torra ha deixat ben clara la seva estratègia: confrontar i tornar a donar un cop d'Estat. Fa dies que anima a la desobediència i repeteix el lema de la Diada».