Una oferta per governar amb Junts fa esclatar el PP de Creixell

La proposta ha sigut la guspira que ha acabat d'encendre la mala relació entre els dos regidors populars
El cap de llista del PP a l'Ajuntament de Creixell, Jaime Serret, ha abandonat la militància del partit i ha passat al grup de no adscrits | Facebook / Jaime Serret

Crisi oberta al PP de Creixell. El cap de llista dels conservadors en les darreres municipals, Jaime Serret, ha abandonat la militància del partit i s'ha passat al grup de no adscrits. És el punt final a una relació tensa amb la seva companya de grup, la presidenta dels populars al municipi, Maria Juncal Santos

La notícia l'ha fet esclatar la seva companya —fins ara— al grup municipal, María Juncal Santos, amb un escrit que ha fet públic al perfil dels populars a Facebook. En el text, la política conservadora envia diferents missatges de profunditat al seu antic company de files: «per sobre dels interessos personals de cadascú, hi ha la defensa de les propostes de gestió del nostre programa electoral, la custòdia dels valors que abanderem, la lleialtat al partit, el respecte a la Constitució i la defensa de la unitat d'Espanya»; «els motius de Jaime Serret per abandonar el grup, no són motius»; «els afiliats sempre han donat suport a Jaime Serret. Suport que vaig reforçar quan el vaig proposar com a cap de llista per a les darreres municipals». 

La versió de Serret, explicada en la carta que ha enviat a la directiva provincial donant-se de baixa del PP, és diferent. 

Governar Junts i PP

Segons el document que Serret ha enviat a les oficines del PP de Tarragona per donar-se de baixa, «el nostre grup municipal ha tingut l'oportunitat d'assumir una cartera del govern municipal i se'm va negar la possibilitat d'acceptar aquesta oferta».

Així doncs, l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart, de Junts per Creixell, s'hauria obert a governar conjuntament el municipi amb el PP. Aquesta oferta hauria sigut la guspira que ha fet encendre la tensa relació entre Jaime Serret i María Juncal Santos.

El nou regidor no adscrit del consistori creixellenc ha aprofitat per recordar que «encara que vaig ser el cap de llista, la presidenta local es va quedar el càrrec de portaveu del grup municipal. Una decisió amb la qual no vaig estar d'acord i una tasca que hauria d'haver assumit jo». 

"El conegut polític tarragoní que no repetirà a les pròximes eleccions al Parlament" "La destacada subvenció econòmica que han rebut els grups municipals de Tarragona"