Acte de VOX a Tarragona

S'agreuja la crisi oberta a les files de VOX Tarragona

Antics afiliats del partit s'haurien passat a 'Tu Patria', l'escissió nascuda a les files dels de Santiago Abascal

VOX Tarragona continua sense aixecar el cap. La proximitat de les eleccions, i un estil excessivament presidencialista, per part de la líder dels de Santiago Abascal a les comarques tarragonines, Isabel Lázaro, fan que el malestar creixi dins de les files de la formació d'ultradreta

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

VOX Tarragona veu com afiliats, anteriorment pròxims a la figura de Lázaro, s'estan passant a les 'Tu Patria', l'escissió covada i nascuda a l'interior de les files del partit d'ultradreta. 'Tu Patria', segons fonts consultades, intentaria presentar candidatura a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Així mateix, i segons ha tingut coneixement aquest mitjà, s'ha produït un degoteig de baixes al partit i sempre sota el mateix argument, la «ineptitud» d'Isabel Lázaro. 

Una presidència qüestionada

En una carta a la qual ha tingut accés TarragonaDigital, antics afiliats del partit acusen a Lázaro de transmetre informació «falsa» a Javier Ortega Smith, secretari general de VOX, sobre la tasca dels d'Abascal a Tarragona. S'assegura que la presidenta i el seu equip, «un búnquer inexpugnable», «el tenen encaterninat explicant-li falsos mèrits d'implantació territorial, que no existeixen, i presumint d'afiliats, alguns d'ells de dubtosa procedència ideològica i que, anteriorment, van ser separatistes». 

El document no estalvia qualificatius cap a la tasca d'Isabel Lázaro i afirma que «gràcies als seus disbarats, ha humiliat a aquells que no s'han sotmès a les seves arbitrarietats, deixant cadàvers a la cuneta. Gent noble i treballadora que s'han sentit traïts i decebuts pels greuges i males pràctiques d'aquesta dona, que presumeix d'assumir responsabilitats, però no practica amb l'exemple. Ha sigut autocomplaent amb els mals resultats provincials, i això que a Catalunya patim un govern immoral i genocida. De l'equip amb què vam començar l'any 2018, només queden tres persones i la seva gent més pròxima l'ha deixat». 

Per últim, la carta acaba assegurant que «arran d'aquests motius exposats, ens donem de baixa al partit com a darrer recurs de protesta davant un obscur règim que ens ignora, que no és democràtic i que compta amb el suport de l'aparell de VOX. No hi ha horitzó ni plans de treball eficients. Aquesta senyora més que sumar forces, crea divisió i s'aprofita del moment favorable que viu VOX a Madrid per continuar aferrada al càrrec». 


Comentaris