El diputat tarragoní Jordi Salvador insta al govern a «utilitzar el BOE» per solucionar la crisi de Nissan

Pels republicans, la solució es troba «a la derogació de l'article 51 de l'Estatut dels Treballadors»
Jordi Salvador, diputat d'ERC per Tarragona al Congrés, es va posicionar sobre la crisi de Nissan | Facebook/Jordi Salvador

El diputat d'ERC per Tarragona al Congrés, el sindicalista Jordi Salvador, va reclamar, aquest dimecres, 15 de juliol, des del faristol de la cambra baixa espanyola, una solució per a la crisi oberta per la decisió de Nissan de desmantellar les seves principals plantes a Barcelona. Salvador va reclamar al govern de coalició que portessin al Congrés «la derogació de l'article 50 de l'Estatut dels Treballadors».

Salvador va fer aquestes manifestacions després de prendre part en la manifestació que els treballadors de Nissan van dur a terme a Madrid, per reclamar una solució a la situació que pateixen d'ençà de l'anunci, a finals del passat mes de maig, del tancament de les plantes de la multinacional japonesa a Barcelona. 

Gabriel Rufián el lloa

El cap de files dels republicans a la carrera de San Jerónimo, el conegut polític i tuitaire Gabriel Rufián, va fer una piulada lloant la intervenció del seu company tarragoní. Rufián va piular que «fa cinc anys que aprenc d'ell. Jordi Salvador, sempre al meu equip». La piulada, com totes les que fa Rufián, va aixecar una certa polseguera a la xarxa social Twitter. 

"Atenció: Crisi oberta al PP de Creixell" "El conegut polític tarragoní que no repetirà a les pròximes eleccions al Parlament"