GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Miquel Puig, regidor de Falset, tercer a la llista d'ERC d'Ernest Maragall a Barcelona

El regidor d'Hisenda de la capital del Priorat, Miquel Puig, s'ha incorporat a la llista d'Esquerra de cara a les eleccions municipals a Barcelona
Imatge d'arxiu d'una intervenció de l'economista Miquel Puig a la Cambra de Tarragona l'any 2017 | Facebook/Xavi Puig

 

L'alcaldable d'Esquerra a Barcelona, el republicà Ernest Maragall, ha cercat a les comarques tarragonines el seu número tres. Per ser més precisos, al Priorat. L'economista i articulista Miquel Puig, regidor d'Hisenda de Falset, s'ha incorporat a la llista dels independentistes de cara a la cita amb les urnes del pròxim 26 de maig.

 

 

La informació s'ha fet pública aquest dilluns, 25 de març, però ja corria per Falset des de fa cosa d'un mes quan Puig va advertir que, finalment, no seria l'alcaldable d'Independents per Falset als pròxims comicis. Maragall ha donat a conèixer la notícia en un acte que ha dut a terme a Barcelona i ha explicat que «la llista s'aprovarà al Congrés Regional del partit a Barcelona el pròxim dissabte 30 de març. La meva llista anirà més enllà d'ERC. Es tracta d'un projecte col·lectiu i d'equip per donar un nou impuls a llarg plaça a Barcelona».

 

Puig, al voltant de Convergència

Qui serà un dels primers espases de Maragall, que compta amb opcions d'arribar al govern municipal de Barcelona, atresora una llarga experiència en l'àmbit de la gestió pública, segons la seva pròpia biografia. Puig ha ocupat diferents direccions generals del govern de la Generalitat de Catalunya des de l'any 1984 i sempre sota la presidència de Jordi Pujol.

 

Així mateix, i des de febrer del 2000 i fins març del 2002, va ocupar la direcció general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i la direcció de TV3. Els darrers anys, i fins aquest darrer mandat municipal a Falset, ha ocupat diferents càrrecs en l'empresa privada i ha multiplicat la seva aparició, com a columnista i tertulià, en diferents mitjans de comunicació. 

 

També et pot interessar: