La tarragonina Lorena Roldán s'imposa a les primàries de C's i serà aspirant a la presidència del Govern

Roldán ha guanyat amb un 86,6% dels vots emesos | La tarragonina serà presentada aquest dissabte per la portaveu nacional dels taronges, Inés Arrimadas
D'esquerra a dreta, Lorena Roldán, nova candidata de Ciutadans a la presidència del govern català; acompanyada per Inés Arrimadas, al centre, en una imatge d'arxiu. | Twitter @Ciutadans

 

Lorena Roldán s'ha imposat a la resta de candidats, un total d'onze, en les primàries de Ciutadans per triar el seu nou candidat a la presidència del govern de la Generalitat de Catalunya. Roldán ha aconseguit el suport del 86,6% dels votants, un total de 993 vots.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La portaveu nacional de Ciutadans i diputada al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, presentarà aquest dissabte a Lorena Roldán com a candidata del partit a la presidència de la Generalitat «en un acte a Barcelona que comptarà amb la presència de diputats i càrrecs del partit a Catalunya».

 

Roldán, en l'anunci de la seva candidatura a les primàries de Ciutadans, es va comprometre a «continuar donat el mateix de mi mateixa perquè el projecte de Ciutadans continuï sent la veu del constitucionalisme a Catalunya». A l'hora de valorar el seu triomf a les primàries, la substituta d'Inés Arrimadas ha assegurat que «som més necessaris que mai, la resta de partits constitucionalistes no són de fiar». «La Catalunya real és la Catalunya de tots» ha reblat l'aspirant a la presidència del govern català.

 

 

Dos tarragonins aspirants a la presidència

Amb l'elecció de Roldán, tot apunta que en les pròximes eleccions al Parlament, dos dels partits constitucionalistes, Ciutadans i PPC, participaran amb tarragonins com a caps de llista. Roldán i Alejandro Fernández, líder dels conservadors catalans, aspiraran a ser els presidents del govern català.

 

Tant Fernández com Lorena Roldán han mantingut carreres polítiques paral·leles, començant la seva trajectòria a l'Ajuntament de Tarragona com a consellers del consistori.