GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El missatge dels militants del PSOE a Pedro Sánchez: «Amb Iglesias sí»

«Vull Govern estable i vull fer una crida a tots els partits: Han d’actuar amb responsabilitat per desbloquejar la situació a Espanya», ha dit Sánchez des de Ferraz
Pedro Sánchez ha mostrat la seva predisposició a desbloquejar la situació a Espanya | Catalunya Diari

Pedro Sánchez dona el seu braç a tòrcer i, ara sí, mostra una clara predisposició a formar un «govern estable». Eufòric i des de Ferraz, el guanyador de les eleccions espanyoles ha volgut explicar que el seu gran objectiu a la Moncloa serà desbloquejar la política espanyola. «Vull Govern estable i vull fer una crida a tots els partits: Han d’actuar amb responsabilitat per desbloquejar la situació a Espanya», ha dit Sánchez mentre afegia: «Nosaltres lluitarem per això. Aquesta vegada sí o sí aconseguirem un govern progressista».

 

La gent, mentrestant i paradoxalment, canviava l'«amb Rivera no» de l’abril, per l'«amb Iglesias sí». Sánchez, finalment, ha tancat la porta a pactar amb tots aquells que no vulguin sortir de la situació de bloqueig a la qual es troba la política estatal.

 

També et pot interessar...

Pedro Sànchez guanya, Vox assalta la tercera posició i Ciutadans s'enfonsa