El PP de Tarragona reclama unitat per «lluitar contra l'intent d'atracament del govern social-comunista»

Els conservadors asseguren que «el superàvit del consistori es va generar en l'anterior legislatura, quan governava el PP»

Les informacions que l'executiu espanyol contemplava utilitzar els romanents, i els superàvits, dels consistoris i de les Diputacions, per fer front a la despesa creixent, han fet fer un pas endavant al PP de Tarragona, en la línia del marcat per l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, quan va demanar poder utilitzar els superàvits municipals.

Els conservadors, amb el seu líder al capdavant, el polític popular José Luís Martín, han demanat «unitat i consens a tots els grups municipals per a protegir els diners dels tarragonins davant l’intent d’atracament del govern central als estalvis dels municipis en un moment de tanta necessitat i preocupació econòmica com la que estem patint».  

«Pagar la festa de la política social-comunista»

Martín ha assegurat que «no tolerarem que els consistoris hagin de pagar la nefasta gestió i la despesa pública que ha generat un govern social-comunista». «A Tarragona», ha explicat el portaveu popular, «tenim un superàvit de 6,6 milions d'euros generat gràcies a l’anterior legislatura, quan el Partit Popular vam governar diferents àrees de la ciutat. No podem consentir que aquests estalvis, fruit d’una bona gestió i de l’esforç de tots els tarragonins, es malbaratin per pagar la festa de la política social-comunista del govern Sánchez-Iglesias». 

Per últim, José Luís Martín ha demanat consens, «aquesta proposta no hauria d'entendre de colors polítics», i ha aprofitat per carregar contra els socis de govern dels republicans al capdavant del consistori tarragoní, En Comú-Podem. «Seria una gran contradicció que una formació que ha presumit sempre del seu municipalisme, miri cap a un altre costat en un assumpte que va contra les entitats locals i contra els interessos dels veïns i de la ciutat de Tarragona, en un moment tan crític i amb tantes necessitats com el que estem patint, en plena crisi COVID-19» ha reblat el polític popular tarragoní. 

"El rei de la casa, per Miquel Bonet" "Les sorprenents paraules de Gabriel Rufián sobre un diputat tarragoní"