Les imatges del matí de les eleccions de la pandèmia del 14-F a Tarragona

En directe: El resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F

Seguiment en directe de l'escrutini i dels resultats de les eleccions del 14-F celebrades a Catalunya aquest diumenge 14 de febrer

Aquest diumenge dia 14 de febrer de 2021 s'han celebrat les eleccions al Parlament de Catalunya a tot el territori català. Amb aquests comicis els electors escolliran els partits que passaran a formar part de l'hemicicle parlamentari i, a partir dels resultats, es conformaran els pactes que acabaran donant pas a la formació d'un nou governcatalà. En aquesta pàgina podeu consultar l'evolució i el resultat final dels vots a Catalunya.

Consulta el resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya del teu poble o ciutat

TarragonaDigital us porta les dadescompletes i al segon dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F de 2021. En aquesta pàgina hi trobareu un gràfic que s'actualitzarà constantment fins que hi hagi el 100% de l'escrutini realitzat. Un cop siguin públics els resultatsfinals, els podreu consultar sempre que vulgueu en aquesta notícia. També podeu seleccionar el vostre poble o ciutat per consultar els resultats oficials utilitzant el cercador que hi ha sota la taula de dades del gràfic.