Picabaralla política entre el PSC i Junts per Catalunya per «les retallades» en sanitat d'Artur Mas

L'enfrontament ha tingut lloc entre diputats catalans al Congrés

La greu crisi sanitària generada pel coronavirus ha provocat una forta lluita política entre defensors de la gestió del govern central i crítics amb la tasca de l'executiu de Pedro Sánchez. Espanya presenta una xifra de morts superior a la de la Xina i, tot i això, diputats al Congrés, com el polèmic socialista català José Zaragoza, han transformat els seus perfils de Twitter en camps de batalla en la defensa de l'executiu.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En una piulada al seu compte personal, Zaragoza ha assegurat, aquest dimecres, 25 de març, que «les retallades a Catalunya, en sanitat, les va fer Artur Mas». Zaragoza ha rebut una contundent resposta del secretari d'organització del PDeCAT, i diputat a la carrera de San Jerónimo, el tortosí Ferran Bel

«Poca vergonya i poca dignitat política»

Bel ha respost de manera rotunda en un fil de piulades al seu compte personal. Entre altres, el polític tortosí ha explicat que «últimament veig com, aprofitant el moment, i amb poca vergonya i poca dignitat política, diputats dels partits integrants del tripartit estan parlant de les retallades del govern del president Mas». Així mateix, el també secretari d'organització del PDeCAT ha fet incís en «l'endeutament constant» que, segons ell, va generar el tripartit durant el seu pas pel govern català. 

"❗Miguel Ángel Villamayor: el polèmic militar de l'Ebre que incendia les xarxes" "❗El motiu pel qual Podem està desaparegut a Tarragona"