Noia amb crispetes i el comandament de la televisió

Sofà, manta i crispetes: 15 pel·lícules per aquest Nadal que us encantaran

Per passar una bona estona a casa acompanyat de la família

La pandèmia de la Covid-19 ha modificat tots els nostres plans durant el 2020 i això no ha canviat per les festes de Nadal. Les grans entaulades familiars es veuen obligades a reduir-se a un màxim de 10 persones i dues bombolles i, en molts casos, s'ha descartat desplaçar-se fins a una altra residència familiar a reunir-se.

Nadal serà diferent, però les llargues tardes d'estar al sofà amb la manta continuaran —enguany més— a les nostres llars. Aprofitant l'ocasió, ja que no podem sortir de la nostra comarca, des de TarragonaDigital us oferim un llistat de 15 pel·lícules relacionades amb les festes de Nadal  perquè les pugueu gaudir des del sofà, amb la manta i la família. Si teniu lloc a l'estómac després dels dinars o sopars nadalencs, també us podeu preparar unes crispetes per endrapar-les durant el film. Desitgem que us agradin les recomanacions i... Bon Nadal!

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

15 pel·lícules de Nadal

1. Pesadilla antes de Navidad

2. Klaus

3. Love Actually

4. El Grinch

5. Crónicas de Navidad

6. Solo en casa

7. Frozen

8. Polar Express

9. Elf

10. ¡Vaya Santa Claus!

11. The Holiday

12. Navidades ¿bien o en familia?

13. Bad Santa

14. Gremlins

15. Happy Christmas