Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 16 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! Ja és dimarts, 16 de març de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada fent balanç d’un any de Covid-19 i destaca que «Nueve de cada 10 muertos tenían más de 70 años». Avui, precisament, fa un any de la primera defunció per la malaltia a la demarcació. La suspensió temporal de la vacunació amb AstraZeneca i la possible reobertura nocturna de la restauració i l’hostaleria completen el bloc dedicat a la pandèmia, amb una primera plana que es completa amb el reportatge dedicat a l’art de ‘remendar’ xarxes, el nou gir de guió polític a Madrid o la inversió milionària destinada a la rambla de Miami Platja, entre d'altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la posada en marxa d’un nou servei de patinets a la ciutat de Tarragona a través de l’empresa ‘Spin’, la filial de micromobilitat de Ford. La suspensió de la vacunació amb AstraZeneca durant quinze dies ocupa un lloc prominent a la tapa, que recull també l’al·legació de l’Ajuntament de Tarragona contra les pantalles acústiques d’Adif, la baixada de ràtios de P3 a Reus i la marxa de Pablo Iglesias de la Moncloa.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 16 de març de 2021

Diari Més, 16 de març de 2021