Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 19 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ànims, que ja és divendres, 19 de març de 2021. A les portes de la primavera, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada d’avui amb les ‘bones’ previsions del sector turístic a la demarcació de cara a Setmana Santa, on s’espera una ocupació aproximada del 50%. Les cases rurals i els càmpings, enguany, serien les destinacions preferides dels visitants. La inversió milionària de la companyia Jabil a Tortosa, on construirà una nova planta de fabricació d’ampolles de cartró, ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb l’eliminació de les barreres físiques greus a les voreres del centre de Tarragona, el litigi entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i el càmping Els Prats o el gran detall amb la gent gran de Palmes Viaplana, al Priorat, entre d’altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb l’últim anunci de l’Agència Europea del Medicament, que assegura que la vacuna d’AstraZeneca és «segura i eficaç», tot i que no descarta els casos més estranys de coagulació sanguínia i en farà una investigació addicional. L’optimisme dels pastissers de cara a Setmana Santa, el traspàs d’alumnes a la nova escola l’Arrabassada de Tarragona, l’aprovació del pressupost vallenc de 2021 i l’entrada de públic al Nou Estadi de Tarragona, de cara al Nàstic - Espanyol B de diumenge, completen la tapa del rotatiu.

Finalment, la ‘Nova Conca’ enceta la seva edició de divendres amb la participació de l’Espluga de Francolí en el Circuit Nòmada de FiraTàrrega. Consistori i Museu de la Vida Rural s’han adherit a la iniciativa i el municipi n’acollirà dos espectacles. El diari destaca també el brot d’una trentena de persones a Montblanc, que dispara les dades Covid-19, acompanyat del futur parc solar al Logis Montblanc, l’ampliació del consultori de l’Espluga, el ‘no’ de Barberà de la Conca a l’hort solar d’Enel i la unió del Club Futbol Montblanc a la nova competició de Segona Catalana.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 19 de març de 2021

Diari Més, 19 de març de 2021

Nova Conca, 19 de març de 2021