Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 26 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és divendres, 26 de març de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada d’avui amb l’elecció del Palau d’Esports de Catalunya com a punt de vacunació massiva a la regió sanitària tarragonina. El retard de les dosis d’AstraZeneca i els efectes del coronavirus sobre els joves completen el bloc dedicat a l’emergència sanitària derivada de la Covid-19. L’ús dels patinets elèctrics a la ciutat de Tarragona, la continuació de les obres dels hotels el Pòsit i la Llosa de Cambrils o el naixement d’una nova entitat veïnal contra el vandalisme a Reus, són altres qüestions en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb el robatori de quatre establiments, en una sola nit, al barri tarragoní de Bonavista. El Via Crucis del Sant Crist dels Gitanos de Tarragona, atípic i sense processó, comparteix protagonisme en primera plana, que es completa amb les previsions hoteleres de cara a Setmana Santa, el tancament de l’edifici del Bravium Teatre de Reus, la suspensió de la vacunació amb AstraZeneca i la convalidació del paquet d’11.000 MEUR per part del Congrés en ajuts per a empreses.

Finalment, l’edició de la ‘Nova Conca’ d’avui divendres, 26 de març, recull l’incendi de Senan del passat cap de setmana, un foc que va cremar durant dos dies i que va afectar unes 42 hectàrees de terreny. El rotatiu, evidentment, destaca en portada la situació límit que viu Montblanc, arran d’un important brot de Covid-19 que ha posat en alerta tot el municipi i on s’ha descartat, de moment, el confinament perimetral de la vila. Les declaracions de l’alcalde Andreu, afirmant que no vol turistes per Setmana Santa i la represa massiva de les vacunacions a la capital de la Conca completen la publicació d’avui.

Diari de Tarragona, 26 de març de 2021

Diari Més, 26 de març de 2021

Nova Conca, 26 de març de 2021