Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 7 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! És dilluns, 7 de juny de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la situació d'un miler de veïns de Campclar, que fa una setmana que no tenen gas. L'acompanya el balanç del coronavirus a les nostres comarques, amb la xifra més baixa d'ingressats des de l'agost passat.

També destaca el Corpus a Tarragona, amb el tradicional 'Ou com balla' a la Catedral. Finalment, un reportatge sobre diversos emprenedors de Cambrils que «desfien» la pandèmia. 

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dia amb el balanç dels rescats de Bombers en habitatges a Tarragona durant el 2020: en van fer 300. La majoria, per atendre persones grans que viuen soles. El diari també destaca com es va viure el dia de Corpus a la Catedral de Tarragona, encara amb limitacions a causa de la pandèmia.

Destaca també una baralla multitudinària amb tres ferits a Segur de Calafell, i la manifestació a l'Ametlla per reclamar un nou model energètic.

Diari de Tarragona

Més Tarragona