Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 8 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimarts, 8 de juny de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la situació epidemiològica a la demarcació de Tarragona. Apunta que el 60% dels municipis no tenen cap cas positiu en coronavirus.

També destaca la prova pilot de l'Ajuntament de Tarragona de formació en conducció de patinets elèctrics a les escoles de la ciutat. Així mateix, informa sobre l'inici de les obres al carrer de Pere Martell, que incorporarà un espai per a bicicletes.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dia amb normativa de soroll a la ciutat de Tarragona, que no permet, per exemple, posar rentadores de nit, aprofitant el tram més barat de la llum. La multa pot ser de fins a 300 euros si supera els 30 decibels. 

Destaca també la prova pilot de formació sobre la circulació de patinets elèctrics a alumnes de Tarragona. Als laterals, el diari destaca el Certificat Covid Digital per poder viatjar, i l'ingrés a presó de l'agressor d'una dona de 80 anys a Barberà de la Conca.

Finalment, tanca la portada amb el rodatge d'una pel·lícula a la Tabacalera i l'optimisme dels hotelers de Reus, que esperen assolir el 50 o 60% d'ocupació.

Diari de Tarragona
Més Tarragona