El Vilatapes arriba a Vilallonga del Camp amb la seva vuitena edició

Enguany se celebrarà entre el 4 i el 6 de juliol
El Vilatapes arriba el primer cap de setmana de juliol  | cedida

 

Vilallonga del Camp es prepara per acollir un cap de setmana d'allò més gastronòmic. I és que els dies 4, 5 i 6 de juliol arriba el Vilatapes! La ruta de tapes, que està impulsada per la regidoria de Promoció econòmica i la Comissió de Festes de Vilallonga del Camp, inclou tapa i beguda pel preu de tres euros. A més, en aquesta edició arriba una gran novetat, i és que el nombre de premis a sortejar entre tots els participants augmentarà notablement. 

Els establiments participants seran set, essent aquests el Bar La Estrella, el Centre Recreatiu, La Cosa Nostra, La Parcela, Montoliva, La Serp i Les Piscines. Cadascun d'aquests proposarà una tapa diferent durant els tres dies de durada del Vilatapes, de manera que comptarà amb un total de 21 tapes diferents. En definitiva, una proposta que atacarà de manera directa al paladar de tots els assistents perquè puguin gaudir d'unes jornades agradables i divertides.

Enguany s'han potenciat els premis entre els consumidors

Vilallonga sortejarà diversos premis entre tots aquells que demostrin ser uns fidels seguidors del Vilatapes. Així doncs, per entrar al sorteig, serà necessari tastar una tapa de cadascun dels establiments durant els tres dies de la ruta. Cada vegada que es consumeixi una, l'establiment segellarà una butlleta de participació al client per tal de deixar constància que l'ha tastat. Quan aquest les tingui totes, les haurà de dipositar a les bústies que trobareu als diversos bars i restaurants participants entre el dia 4 i el 9 de juliol.

El primer premi, que està patrocinat per l'Ajuntament del municipi, és una «caixa experiència» valorada en 150 euros, la qual inclou un cap de setmana i una degustació, a més de quatre carnets de la piscina i abonaments de cinema. A banda, els diversos establiments de Vilallonga també han fet arribar diversos lots per la rifa.

"Les portades d'avui, 27 de juny" "La lluita d'una jove amb discapacitat intel·lectual a qui obligaven a avortar"