GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els vols més barats des de l'Aeroport de Reus durant el mes de juliol

Els vols directes més barats durant el mes de juliol cap a les diferents destinacions que ofereix l'Aeroport de Reus
Aquests són els vols més econòmics de l'aeroport de Reus per aquest juliol | ReusDiari.cat
 

L'Aeroport de Reus ofereix diverses destinacions al llarg de la temporada d'estiu, aquest estiu els usuaris poden volar a 22 ciutats diferents repartides entre diversos països europeus. La temporada d'estiu s'allargarà fins a l'octubre i des de l'aeroport preveuen superar el milió de passatgers durant aquests mesos. Des de TarragonaDigital us proposem les dates més econòmiques per volar, segons el comparador de preus Skyscanner, a les diferents destinacions des de l'Aeroport de Reus durant el mes de juliol, això sí, si voleu aprofitar aquestes ofertes feu via perquè pot augmentar de preu! Destacar també que, aquest any, l'aeroport ha ampliat les seves connexions xàrter amb una nova ruta cap a Moscou (Rússia). 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Les rutes més barates des de l'Aeroport de Reus aquest juliol 2019

 

Imatge del Tàmesi al seu pas per Londres. | Arxiu

 

Des de Reus al Regne Unit

Pel que fa al Regne Unit és el país amb més destinacions que s'ofereixen des de l'Aeroport de Reus i podem volar a Anglaterra o a Escòcia. Si ens desplacem fins a Anglaterra, podem fer-ho a diverses ciutats, una d'elles és de les més sol·licitades, Londres. Per viatjar fins a la capital d'Anglaterra tenim dues opcions: volar fins a l'aeroport de Londres-Southend el 19 i el 26 de juliol per 18 euros; o bé, volar fins a l'aeroport d'Stansted els dies 18 i 25 de juliol per 20 euros, volar a aquest aeroport el dia 11 de juliol serien 24 euros. Liverpool és una de les destinacions més econòmiques d'Anglaterra, els dies 4, 18 i 25 de juliol Ryanair ofereix vols per 18 euros. 

 

El dia 14 de juliol Thomas Cook Airlines ofereix un vol cap a la capital de Gales, Cardiff, per només 16 euros; si no, el 21 de juliol, la mateixa companyia l'ofereix per 21 euros. També a Anglaterra, Ryanair ofereix vols a la ciutat de Birmingham, el 10 i 24 de juliol per 18 euros o el dia 17 per 23 euros. Els dies 8, 12 i 19 de juliol tenim l'opció de volar a l'aeroport d'East Midlans (Nottingham) per 20 euros, el 5 de juliol ho podem fer per 4 euros més. També es pot visitar la ciutat de Manchester el 24 de juliol per 20 euros i el 17 i 28 de juliol per 23 euros. 

 

Amb preus una mica més elevats perquè també podem anar fins al nord d'Anglaterra, a la ciutat de Leeds. La companyia Jet2 ofereix vols el 6, 19, 20 i 30 de juliol per 53 euros. També Jet2 ofereix seients en un avió per 55 euros els dies 4, 11, 18, 23, i 25 de juliol cap a Newcastle. El 9 de juliol és el dia més econòmic per viatjar a Doncaster —també al nord d'Anglaterra— per 78 euros amb la companyia TUI. Per acabar amb Anglaterra, els vols fins a la ciutat d'Irlanda del Nord, Belstaf, estan operats per diverses companyies, tot i això, el dia més econòmic és el 9 de juliol amb un vol operat per Thomas Cook Airlines per 102 euros. 

 

Escòcia és la destinació més cara que ofereix l'Aeroport de Reus i si volem visitar aquesta nació del Regne Unit, podem volar a tres ciutats diferents, Glasgow, Edimburg i Aberdeen. El 4 de juliol podem volar a Glasgow per 98 euros amb Jet2; el 3 de juliol podem anar a Edimburg per 102 euros, també amb Jet2; i a Aberdeen la companyia TUI ofereix un únic vol el 7 de juliol per 180 euros.  

 

Viatjar de Reus a Bèlgica

Brussel·les és una de les destinacions més econòmiques des de l'aeròdrom reusenc, les dates més econòmiques per viatjar a la capital europea són el 4 de juliol i el 9 de juliol, Ryanair ofereix vols des de 18 euros cap a l'aeroport de Charleroi (Brussel·les). Si aquestes dates no us convencen, també podeu volar al mateix aeroport l'11 de juliol per 22 euros, també amb Ryanair. 

 

Imatge del cartell d'entrada a l'Aeroport de Reus. | Isma Llanes

 

De l'Aeroport de Reus als Països Baixos

L'Aeroport de Reus ofereix dues destinacions diferents a aquest país, una a la capital, Amsterdam, i l'altra a Eindhoven. En general és més econòmic volar a Eindhoven i els dies adients per fer-ho són el 4 i l'11 de juliol per 20 euros; el 16 i 18 de juliol per 22 euros; o el 6 de juliol per 23 euros, tots els vols cap a Eindhoven estan operats per Ryanair. Per volar cap a Amsterdam les ofertes són més cares i els vols estan operats, exclusivament, per la companyia Transavia Holland B.V. El 10 i 15 de juliol podem volar cap a Amsterdam per 28 euros i el 17 de juliol ho podem fer per 35 euros. 

 

Rutes a Alemanya des de Reus

Si volem marxar cap a Alemanya des de Reus, només podem fer-ho amb Ryanair i fins a la ciutat del sud-oest del país, Frankfurt. Per volar cap a Frankfurt durant el mes de juliol les dates més econòmiques són el 3 de juliol, des de 22 euros i el 7 de juliol a partir de 25 euros. 

 

Polònia, la novetat de l'Aeroport de Reus

Ryanair és l'única companyia que opera els vols de Reus a Gdansk (Polònia), per tant, si volem anar a visitar aquesta ciutat portuària del nord de Polònia, ho haurem de fer amb Ryanair i el dia més econòmic és l'1 de juliol a partir de 47 euros. 

 

Aeroport de Reus - Irlanda

Irlanda és un dels països més cars per viatjar al llarg d'aquest estiu, tot i això, encara hi ha algunes dates econòmicament assequibles. Si volem des de Reus, podem aterrar a la ciutat de Cork, al sud d'Irlanda; a Shannon, a l'oest del país; o a la capital, Dublín. Per volar a Dublín el dia més econòmic és el 2 de juliol per 62 euros. El 16 de juliol podem desplaçar-nos fins a Shannon per 71 euros i el 2 i 25 de juliol cap a Cork per 87 euros. Tots aquests vols estan operats per la companya irlandesa Ryanair.