Els brètols han trencat els vidres de vuit vehicles aparcats a la via pública al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

Una bretolada al barri de Sant Pere i Sant Pau deixa vuit cotxes amb els vidres trencats

Entre els afectats, el president de l'associació de veïns del barri, Luís Trinidad

Aquest divendres, 23 d'octubre, els veïns del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau s'han despertat amb una sorpresa ben desagradable. Uns brètols han rebentat els vidres de vuit vehicles aparcats a la via pública. Entre els afectats, com ell mateix ha denunciat, el president de l'associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau, Luís Trinidad. 

Els vehicles afectats estaven aparcats en una de les vies principals del barri, l'avinguda dels Països Catalans. La notícia s'ha fet ràpidament viral a les xarxes socials i la majoria d'usuaris reclamaven les mateixes mesures de seguretat que s'han dut a terme en altres zones de la ciutat, assegurant que «no reconeixem el nostre barri».

Sant Pere i Sant Pau demana ajuda

De fet, en les darreres setmanes, s'han multiplicat els crits d'auxili des del barri de Sant Pere i Sant Pau. Trinidad, a mitjan mes de setembre, alertava del risc que es multipliquessin les ocupacions al barri davant els desallotjaments que s'havien dut a terme tant a la Part Alta com al Serrallo. El president de l'associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau demanava als veïns que estiguessin atents davant possibles intents d'ocupació. Ara, els veïns demanen plans de seguretat com el que recentment s'ha presentat als barris de Ponent de Tarragona. 


Comentaris