Junts per Tarragona sol·licita una placa d'homenatge al Tarragona FC a la plaça Corsini

El degà del futbol tarragoní va jugar el seu primer partit en aquest cèntric emplaçament de la ciutat de Tarragona
Imatge d'arxiu d'un partit del Tarragona Futbol Club. | Joan Alfons López

 

El grup municipal de Junts per Tarragona ha entrat una sol·licitud a l'Ajuntament de Tarragona demanant que l'equip de govern procedeixi a instal·lar una placa d'homenatge al Tarragona Futbol Club, el degà del futbol tarragoní, a la plaça Corsini. La tria d'aquest emplaçament és perquè va ser allí on el club, amb 110 anys d'història, va jugar el seu primer partit.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Didac Nadal, portaveu municipal de Junts per Tarragona, ha recordat, en el seu escrit, que l'anterior equip de govern es va comprometre a instal·lar «una placa commemorativa de l'entitat esportiva en aquesta plaça ubicada al davant del Mercat Central». Nadal ha aprofitat per recordar que «l'entitat fa força temps que espera aquesta actuació» i sol·licita que «se'ns indiqui dia i hora previst de la col·locació de la placa a la plaça Corsini».

 

El degà que va tornar a competir la passada temporada

El Tarragona Futbol Club, a través d'un grup de veïns de la ciutat, va tornar a competir, amb un equip sènior, la temporada 2018/2019. El primer club de futbol de la província del qual es registren partits es va estrenar empatant a 3 al camp del Constantí B. 

"🚔POLÈMICA: La Guàrdia Urbana de TGN, obligada a fer hores extra" "🖥 TGN controlarà per GPS els moviments del servei de recollida de residus urbans"