Busquen un conductor que va xocar contra unes baranes i va fugir a Móra d'Ebre

L'Ajuntament morenc ha fet difusió dels fets per les xarxes socials i ha demanat col·laboració a la població

L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha fes difusió a les xarxes socials d'un incident que ha passat aquesta darrera setmana a dins del seu municipi. En aquest sentit, busquen al conductor del vehicle el qual va col·lidir contra unes baranes i, tot seguit, va fugir del lloc dels fets. Per aquest motiu, el consistori ha demanat col·laboració dels veïns i veïnes per trobar al responsable d'aquests desperfectes de mobiliari urbà.

Xoca contra mobiliari urbà i fuig a Móra d'Ebre

Les baranes en les quals van xocar el vehicle estan situades a la cantonada dels carrers Dr. Peris amb Antoni Assens de Móra d'Ebre. Aquestes, van quedar torçades a causa de la col·lisió del vehicle. 

Per això, l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha fet difusió de les imatges de les baranes afectades pel xoc a les xarxes socials –Twitter i Facebook – per poder trobar al responsable dels fets. Així doncs, es busca la col·laboració dels convilatans morencs per buscar algun testimoni que hagi vist al responsable i, així, posar-se en contacte amb el consistori i la Guàrdia Municipal del municipi.

 

La Festa del Riu de Móra d'Ebre, Patrimoni Festiu de Catalunya

Aquest passat dilluns, 3 de setembre, l'Ajuntament de Móra d'Ebre va anunciar que la Festa del Riu de la poblaciócelebrada el dissabte de la Festa Major al mes d'agost, ha estat inclosa al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. En aquest lloc, s'inscriuen aquelles festes, manifestacions i celebracions comunitàries, a més d'elements festius amb vigència arreu de Catalunya, amb l'objectiu de preservar, difondre i protegir aquests esdeveniments.


Comentaris