Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detenen un home a Calafell que havia fet vuit robatoris amb força a domicilis

ALERTA

Tres homes es fan passar per policies per robar en un domicili d'Ulldecona

El Port de Tarragona publica 'gratis' les obres del VI Premi de Narrativa Curta

Són un total de 18 treballs en llengua catalana i anglesa
El Premi de Narriativa Curta del Port de Tarragona ha arribat enguany a la sisena edició | Cedida

 

El Port de Tarragona ha publicat, on-line i de forma gratuïta, les obres literàries del VI Premi de Narrativa Curta que ha organitzat enguany. Es tracta d'un total de 18 treballs en llengua catalana i anglesa —la gran novetat d'aquesta darrera edició— elaborats per alumnes de 1r i 2n d'ESO i dels cursos de Batxillerat d'una dotzena de centres diferents. La publicació final recull els vuit textos guanyadors i una desena més de relats incorporats pels membres del jurat, que són figures destacades de l'Autoritat Portuària i del Departament d'Ensenyament.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La suma dels 18 treballs literaris es pot trobar a través d'aquest enllaç, i la finalitat dels premis no és altra que incentivar i animar desenes de joves de la demarcació de Tarragona a introduir-se en el món de la literatura, a més de despertar el seu interès per qüestions marítimes i la seva imaginació i creativitat. En aquesta edició dels premis es van presentar més de 30 treballs de diferents centres.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris