El Port de Tarragona publica 'gratis' les obres del VI Premi de Narrativa Curta

Són un total de 18 treballs en llengua catalana i anglesa
El Premi de Narriativa Curta del Port de Tarragona ha arribat enguany a la sisena edició | Cedida

 

El Port de Tarragona ha publicat, on-line i de forma gratuïta, les obres literàries del VI Premi de Narrativa Curta que ha organitzat enguany. Es tracta d'un total de 18 treballs en llengua catalana i anglesa —la gran novetat d'aquesta darrera edició— elaborats per alumnes de 1r i 2n d'ESO i dels cursos de Batxillerat d'una dotzena de centres diferents. La publicació final recull els vuit textos guanyadors i una desena més de relats incorporats pels membres del jurat, que són figures destacades de l'Autoritat Portuària i del Departament d'Ensenyament.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La suma dels 18 treballs literaris es pot trobar a través d'aquest enllaç, i la finalitat dels premis no és altra que incentivar i animar desenes de joves de la demarcació de Tarragona a introduir-se en el món de la literatura, a més de despertar el seu interès per qüestions marítimes i la seva imaginació i creativitat. En aquesta edició dels premis es van presentar més de 30 treballs de diferents centres.

 

També et pot interessar