La ventada va de baixa i els Bombers fan set sortides a Tarragona en les últimes 12 hores

Arreu de Catalunya, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 491 trucades durant l'episodi, que ha deixat set ferits de poca gravetat
Els Bombers assegurant el sostre del pavelló del Serrallo, a Tarragona, afectat pel vent | cedida

La ventada ha afluixat aquest dissabte arreu de Catalunya i els Bombers només han acumulat una vintena de sortides en les últimes dotze hores. Set dels avisos pel vent s'han produït a la regió de Tarragona, quatre a la regió metropolitana nord i quatre més a la regió metropolitana sud. En total, els Bombers han fet 366 sortides per incidències causades pel vent, que ahir va bufar amb ratxes d'entre 60 i 80 km/h en força comarques del país. En paral·lel, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 491 trucades durant un episodi que ha deixat set ferits de poca gravetat per la caiguda d'arbres, branques i objectes diversos. Les comarques que han acumulat més trucades al 112 han estat el Baix Llobregat (96), el Barcelonès (82) i el Tarragonès (65).    

"Actualització: 7 ferits i centenars de problemes pel fort temporal de vent a Catalunya" "Imatges: Nevada atípicament abundant al Pirineu que continuarà amb desplomament de cota"