Una allau de fets violents al Vendrell posa els veïns al límit: demanen mesures urgents

Impulsem el Vendrell exigeix «accions policials contundents»

Una de les agressions va tenir lloc al carrer de la Cristina Baixa.
Una de les agressions va tenir lloc al carrer de la Cristina Baixa. | Ajuntament del Vendrell
Redacció / M.G.
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:10h
La plataforma ciutadana Impulsem el Vendrell ha demanat que s'emprenguin «accions policials contundents» davant «els fets greus ocorreguts al municipi les últimes setmanes». Entre aquests fets hi ha, segons assenyalen en un comunicat, un apunyalament al carrer de la Cristina Baixa, un atac homòfob a la Rambla i una agressió durant la passada Shopping Night.

Des d'Impulsem admeten que aquest problema "no és exclusiu" del Vendrell, però afegeixen que això no significa que no s'hagi "d'actuar amb conseqüència". Tot i la presència policial que hi ha hagut als esdeveniments nocturns del mes de maig, des de la plataforma creuen que els agents no haurien d'estar "concentrats en un únic punt".

També apunten que les mesures policials haurien de venir acompanyades d'una "política activa en matèria de civisme, educadors de carrer i polítiques de convivència activa". Impulsem fa referència a dades del Ministeri de l'Interior per afirmar que "els fets delictius amb violència han augmentat a la ciutat".