1 de 10
POLÍTICA

Eduard Rovira signa el nou cartipàs de l'Ajuntament de Torredembarra

El nou govern municipal, format per ERC, PSC i Junts, compta amb 13 regidors i regidores

Vale Pino (PSC), Eduard Rovira (ERC) i Xavier Suarez (Junts) durant la roda de premsa per presentar l'acord de govern de Torredembarra. | Arnau Martínez/ACN
per TarragonaDigital, Torredembarra | 23 de juny de 2023 a les 11:20 |
El reelegit alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha nomenat els membres de la Junta de Govern Local, ha distribuït les tinences d'alcaldia i també ha establert les atribucions delegades per matèries als regidors i regidores que conformen l'equip de govern. Cal recordar que el govern municipal, de 13 persones, està format per ERC, PSC i Junts.

Segons el decret signat, la Junta de Govern Local, que es constituirà el pròxim 29 de juny, a les 9.30 hores, està formada pels republicans Eduard Rovira (alcalde), Raúl García (2n tinent d'alcalde) i Maria Gual (4a tinent d'alcaldia) i pels socialistes Vale Pino (1r tinent d'alcalde), María del Carmen Martín (3a tinent d'alcalde) i José García (5a tinent d'alcalde).


El pròxim 27 de juny, a les 12 hores, l'Ajuntament de Torredembarra celebrarà el ple extraordinari d'organització del mandat i també se sortejaran els membres de les meses electorals per a les eleccions generals del 23 de juliol.
 

El nou cartipàs municipal

Pel que fa al nou cartipàs municipal, l'alcalde Eduard Rovira també gestionarà les àrees de Recursos Humans, Hisenda, Contractació i Promoció Econòmica. Vale Pino serà el regidor de Serveis, Via Pública i Platges, mentre que Raúl García tindrà les competències de Residus i Neteja Viària.


La socialista María del Carmen Martín serà l'encarregada de gestionar Seguretat Ciutadana i Activitats. La republicana Maria Gual tindrà entre les seves competències Cultura, Biblioteca i Patrimoni Històric, mentre que José García serà el regidor d'Educació i Berta Castells gestionarà Esports, Activitat Física i Salut.

Joel Ramírez serà el regidor de Govern Obert, mentre que Marga Rovira assumirà Acció Social i Igualtat i Cooperació. La socialista Angie Muñoz liderarà les àrees de Sostenibilitat, Salubritat i Benestar Animal. I Javier Perellón gestionarà Urbanisme i Habitatge.


Finalment, pel que fa els regidors de Junts, Xavier Suárez serà el regidor de Festes i Joventut, mentre que Jovita Baltasar s'encarregarà de Turisme i Comerç.
Participació