1 de 10
Méteo

Què són els misteriosos núvols que es van veure a Tarragona?

Uns núvols amb una pecular forma i de color vermellós van despertar la curiositat de molts usuaris a les xarxes

Imatge dels estranys 'núvols' que es van veure al cel. | Twitter
per TarragonaDigital, Tarragona | 27 de juny de 2023 a les 09:15 |
La tarda d'aquest dilluns, 26 de juny, molts usuaris van compartir a les xarxes socials imatges d'uns estranys núvols que hi havia al cel. Amb forma de filaments i fent ziga-zaga, moltes persones es van preguntar quin tipus de núvols eren o si eren algun fenomen artificial que desconeixien.
 

El misteri ha quedat resolt i s'ha pogut solucionar la incògnita que fa referència a aquests estranys núvols que es van poder veure a última hora d'aquest dilluns des de diversos punts de la demarcació de Tarragona i també en altres zones de Catalunya.

Els misteriosos núvols vistos al cel de Tarragona


Així doncs, no serien 'núvols' com a tal, sinó que es tractaria d'unes esteles que va dibuixar al cel una planejadora hipersònica francesa. Les teories 'conspiranoiques' sobre 'chemtrails' i altres fenòmens no es van fer esperar a les xarxes, però la realitat era ben diferent.


Aquest dilluns al vespre, des de la base de Casaux a Occitània, l'exèrcit francès va provar un vehicle de planeig hipersònic, i això és precisament el que va deixar aquest curiós rastre al cel.

A més a més, els filaments eren d'un color vermellós que encara va despertar més la curiositat dels usuaris, i això simplement es tractava de la llum solar de la posta reflectida en aquestes esteles que va deixar el planejador francès.


 
Arxivat a:
Meteorologia, méteo
Participació