1 de 10
SOCIETAT

La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet es reforça durant l'estiu

Cinc nous agents, que estaran de servei fins a finals de setembre, han pres possessió del càrrec aquest dimarts

La presa de possessió dels nous agents de la Policia Local s'ha fet aquest dimarts. | Cedida
per TarragonaDigital, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 18 de juliol de 2023 a les 13:32 |
Cinc agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Fins a finals de setembre, el període de major afluència de gent al municipi, els agents "vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més concentració de gent hi ha durant aquesta època de l'any", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Javier Ochoa.

El cap de la Policia Local, el sergent Sergi Navarro, ha concretat quines seran les seves funcions: «Aquests agents duran a terme tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i dels espais públics, regulació del trànsit al nucli urbà, control del compliment dels reglaments i les ordenances municipals, cooperació en la resolució de conflictes privats i col·laboració amb les forces i cossos de seguretat».

 

Acte de presa de possessió a la Casa de la Vila

Els cinc agents han pres possessió del càrrec aquest dimarts, en un acte celebrat a la Casa de la Vila. Els policies han promès complir les lleis vigents en l'exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l'alcaldessa del municipi, Assumpció Castellví, acompanyada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Javier Ochoa, i pel cap de la Policia Local, el sergent Sergi Navarro.

Amb la incorporació d'aquests cinc agents de reforç, la Policia Local disposarà aquest estiu d'un total 21 efectius per donar resposta a l'augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.
Participació