1 de 10
Esports

El Torneig Eduard Manchón s'acomiada amb una última edició a Coma-ruga

La 25a edició de l'esdeveniment servirà per tancar una etapa

Presentació de l'últim Torneig Eduard Manchón. | Ajuntament del Vendrell
per TarragonaDigital, El Vendrell | 29 d'agost de 2023 a les 09:47 |
S'acaba una etapa. La platja de Coma-ruga acollirà aquest dissabte 2 de setembre l'última edició del Torneig Eduard Manchón, que organitza la Penya Barcelonista Coma-ruga 95 en col·laboració amb l'Ajuntament del Vendrell. Coincidint amb l'edició número 25, des de l'organització han cregut que era moment de tancar una etapa, una decisió motivada també per l'avançada edat de la vídua de Manchón.

D'aquesta manera, aquest dissabte es viurà l'últim capítol d'un esdeveniment que ja s'havia convertit en tradicional dels estius a la platja de Coma-ruga. El president de la Penya Barcelonista de Coma-ruga, Josep Maldonado, ha fet un agraïment a tots els que han col·laborat amb el torneig durant aquest quart de segle.


El torneig comptarà amb els partits habituals, començant per un enfrontament entre dos equips de veterans del Barça, el FC Barcelona + 55 i els Amics d'Eduard Manchón. Després hi haurà un segon partit entre la Penya de Coma-ruga i l'Star Team. Com cada any, hi haurà un memorial per recordar els exjugadors blaugrana que han traspassat l'últim any, en aquest cas Josep Maria Fusté i Ferran Olivella.

Durant la tarda hi haurà actuacions dels Nens del Vendrell i els Castellers de Cubelles, i de les cheerleaders del Barça. Entre els convidats hi haurà el cantant Pemi Fortuny, membres del grup Los Diablos, la cantant Mònica Green, l'humorista Jordi LP i el pare de Josep Guardiola, Valentí Guardiola, que farà el xut d'honor. La cloenda simbòlica es farà amb un pastís d'aniversari pels 25 anys que ha creat expressament el pastisser Christian Escribà.

 
Participació