1 de 10
BAIX PENEDÈS

Calafell anuncia una nova campanya de bons comerç: es destinaran 100.000 euros

L'Ajuntament encara no ha detallat les dates en què tindrà lloc

La nova edició dels bons comerç de Calafell tindran una dotació de 100.000 euros. | Ajuntament de Calafell
per TarragonaDigital, Calafell | 26 de setembre de 2023 a les 13:30 |
L'Ajuntament de Calafell ha aprovat destinar 100.000 euros a una nova campanya de bons al comerç local de proximitat. Tot i l'anunci del consistori, aquesta acció de dinamització de les vendes encara no té data i tampoc s'han fet públics tots els detalls. En aquest sentit, "es farà en dates que properament s'anunciaran i seguirà la línia dels darrers anys", ha explicat l'Ajuntament en un comunicat.

Aquesta serà la quarta campanya de bons que se celebra al municipi calafellenc. La iniciativa es va posar en marxa per a pal·liar els efectes de la pandèmia en l'economia local, però ha esdevingut un factor important per millorar l'activitat comercial, especialment en dates que eren poc propícies.

 

Consolidar definitivament la reactivació econòmica

Per exemple, el novembre de 2022, l'última campanya impulsada, va suposar en les dates de menys vendes de tot l'any una facturació equivalent a la d'un mes de juny. És a dir, "de ser la pitjor època de la temporada baixa va passar a tenir resultats de temporada alta", ha afirmat el consistori en un comunicat.

Ara, l'objectiu que es busca és consolidar definitivament la reactivació econòmica després de la pandèmia i revertir els efectes de la nova situació de dificultat produïda per la guerra a Ucraïna i la crisi inflacionista.


El comerç i la restauració, que també ha participat en els bons, són dos dels principals motors econòmics del municipi. Els ajuts directes de l'Ajuntament i nombroses campanyes comercials, junt amb actuacions d'altres administracions, han afavorit la continuïtat de molts negocis i el manteniment dels llocs de treball.
Participació