1 de 10
Successos

VÍDEO: Un bus articulat de Tarragona, destrossat per un error de càlcul

Diverses finestres del vehicle van trencar-se després de quedar encallat entre dos carrers

El bus va quedar encallat en un fanal. | Instagram
per TarragonaDigital, Tarragona | 27 de setembre de 2023 a les 09:18 |
Un autobús municipal de l'EMT a Tarragona va patir un accident la nit d'aquest dimarts, 26 de setembre, al barri de Torreforta. Com es veu a les imatges compartides a les xarxes socials, el vehicle va quedar totalment encallat i no va tenir més remei que continuar el trajecte assumint les destrosses per solucionar la situació.

La Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre l'avís dels fets quan faltaven deu minuts per les deu de la nit. Segons va explicar el conductor, una furgoneta estava aparcada a la cantonada del carrer Riu Glorieta i sobresortia de la seva plaça.


Això va fer que el xòfer hagués de modificar la maniobra per girar i s'obrís més del que és habitual. En fer-ho, va quedar atrapat entre el carrer Riu Glorieta i el carrer Montsant per culpa d'un fanal

L'autobús era articulat i quan va girar, la part del mig va quedar encallada amb el fanal, impossibilitant que pogués completar la maniobra. Finalment, el conductor no va tenir més remei que continuar el moviment per sortir d'aquella situació, assumint les destrosses que patiria el vehicle.


L'àrea articulada del bus va quedar malmesa i també es van trencar diverses finestres.

 
Participació