1 de 10
CULTURA

Arriba una nova edició del Deprop del Morell

El cicle de teatre en petit format del Morell ha programat cinc propostes durant els mesos d'octubre i novembre

L'espectacle 'Qué quiere la niña' es podrà veure el 17 de novembre al Morell. | Cedida
per TarragonaDigital, El Morell | 28 de setembre de 2023 a les 16:10 |
Aquest mes d'octubre arrenca una nova edició del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell, que aposta per la cultura de proximitat. El regidor de Cultura, Miquel Roig, ha destacat que és una iniciativa totalment consolidada "que la ciutadania sempre acull molt bé, i que ens permet gaudir de propostes de diverses disciplines amb un component extra, com és el fet que les companyies que ens visiten són del nostre territori".

La programació, que s'allargarà durant octubre i novembre, presenta cinc espectacles per a tots els gustos i totes les edats. El preu de les entrades oscil·la entre els 3 i els 10 euros i es posaran a la venda dilluns 2 d'octubre.


Es podran adquirir anticipadament tant a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a elmorell.koobin.cat, i també a les taquilles del teatre una hora abans de cada espectacle.
 

Cinc propostes entre octubre i novembre

La primera funció arribarà dissabte 7 d'octubre al Teatre Auditori i de la mà de Dramèdia Teatre, amb 'El Coix d'Inishmaant'. Una comèdia negra plena de personatges petits que fan gran l'obra, carregats de contradiccions, tal com és la vida.


La següent cita serà divendres 20 d'octubre, també al Teatre Auditori, amb '724 forats', de Gerard Marsal. Es tracta d'un espectacle músico-cinematogràfic que no deixarà ningú indiferent.

Dissabte 4 de novembre, la plaça de la Font acollirà la primera de les propostes que s'inclouen en el festival Accents. Es tracta de Carles Belda i el Conjunt Badabadoc, que oferiran grans èxits de la nostra música amb ritmes caribenys, ska o reggae.


També dins de l'Accents, divendres 17 de novembre pujaran a l'escenari del Teatre Auditori les dones de LaboratoriA per presentar 'Qué quiere la niña'. Com el seu nom indica, es defineixen com un laboratori d'experimentació artístic per desconstruir els rols de gènere vinculats al flamenc.

​I, finalment, diumenge 19 de novembre serà el torn d'un espectacle familiar, 'La Caseta de Xocolata', que s'emmarca en el Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls. Un conte clàssic que posa de manifest que nenes i nens són iguals, i actuen segons les seves possibilitats i facultats.
Participació