La Bisbal del Penedès entrega els nous carnets d'alimentadors de gats

L'Ajuntament també ha repartit sacs de pinso per a les colònies de gats registrades

Foto de família de l'acte d'entrega dels nous carnets i dels sacs de pinso a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès.
Foto de família de l'acte d'entrega dels nous carnets i dels sacs de pinso a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès. | Cedida
31 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 12:07h
L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i el regidor de Benestar Animal, Daniel Caballero, han fet entrega dels nous carnets d'alimentadors de gats del municipi, actualitzats tenint en compte la nova Llei de Benestar Animal que va entrar en vigor el passat 29 de setembre.

A més, l'Ajuntament ha adquirit sacs de pinso per a les persones que alimenten les colònies registrades i, aquest dilluns, ha entregat el menjar a les alimentadores i alimentadors de les colònies.
 

Una dotzena de colònies registrades de forma legal

Actualment, al municipi del Baix Penedès hi ha 12 colònies registrades de forma legal. Per això, des de la Regidoria de Benestar Animal emplacen a tots els alimentadors i alimentadores del municipi a venir a inscriure les colònies a les oficines municipals, perquè així quedin legalment registrades. 
 
Des de la Regidoria de Benestar Animal també han mostrat el seu agraïment a la feina que fan les persones que alimenten les colònies de forma altruista i recorden a la ciutadania que estan treballant també en l'esterilització de les colònies de gats ferals.