1 de 10
SOCIETAT

La planta baixa del nou edifici del CAP La Granja estarà operativa després de festes

Les obres d'ampliació de l'equipament estaran enllestides a finals d'aquest 2023

Imatge de les obres del nou edifici del CAP La Granja. | Facebook / Manuel Martín Bravo
per Antonio Ramos Llauradó, Tarragona | 7 de novembre de 2023 a les 11:00 |
Les obres d'ampliació del CAP La Granja de Tarragona avancen a bon ritme i sobre els terminis previstos. Els treballs van començar el passat mes de juny i, ara com ara, el nou edifici, que es construeix de forma modular, ja es pot veure al barri de Ponent. En aquest sentit, des de la Comissió de Veïns i Veïnes dels Barris de Ponent s'ha informat que de manera immediata s'instal·laran les plaques solars a les noves instal·lacions.

Així mateix, des d'aquesta plataforma ciutadana s'ha informat que la planta baixa del nou edifici es posarà en funcionament durant la primera quinzena del mes de gener. En aquest sentit, es aquest espai s'ubicaran els serveis de pediatria, rehabilitació, activitats comunitàries, el servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) i les instal·lacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


Fonts de Salut no ha volgut confirmar aquesta data de posada en funcionament, tot assenyalant que les obres estaran enllestides abans que acabi aquest 2023 i que durant el primer trimestre de 2024 les noves instal·lacions estaran 100% operatives.
 

Una inversió de 5,2 milions d'euros

El nou edifici del CAP La Granja tindrà 2.671 m² distribuïts en una planta baixa més dues alçades. Amb aquestes noves instal·lacions, l'equipament disposarà d'una superfícies total de 6.150 m².


En aquest sentit, les obres suposen una inversió de 5,2 milions d'euros, que es financen a través dels fons europeus REACT-EU.

Durant els anys 2024 i 2025 es completarà la remodelació de l'equipament amb l'execució de la segona fase del Pla Director.
També hauries de llegir
Fa 24 setmanes

Comencen les obres d'ampliació del CAP La Granja

Participació