1 de 10
Conca de Barberà

L'Oficina Comarcal d'Habitatge de la Conca de Barberà té llogats 65 habitatges, la millor dada en anys

Aquest any n'ha posat a lloguer 18 de nous

Imatge d'arxiu d'uns habitatges | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 15 de novembre de 2023 a les 14:02 |
L'Oficina Comarcal d'Habitatge de la Conca de Barberà ha llogat 65 habitatges a tota la comarca. Concretament, n'hi ha 41 a Montblanc; 12 a l'Espluga de Francolí, 8 a Sarral, 2 a Santa Coloma de Queralt, 1 a Blancafort i 1 a Vilaverd.

Aquest servei és gràcies als convenis signats de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. També, des de l'any passat, hi ha un altre conveni amb l'Oficina de Rehabilitació Comarcal per a la gestió dels ajuts en matèria de rehabilitació residencial.


En aquest sentit, la Borsa de Mediació va destinada a totes aquelles persones que estan buscant un habitatge, i també als propietaris que tenen un habitatge lliure i el volen posar en el mercat de lloguer.

Això comporta, per una banda, la gestió dels tràmits de la realització dels contractes, però una vegada s'ha realitzat també comporta fer la mediació entre el propietari i el llogater, que en la majoria dels casos no comporta massa gestions, però en algun cas, i potser degut a la crisi i a la manca d'habitatges de lloguer en el mercat, la gent cada vegada té més consultes i és més exigent.


Per altra banda, la manca d'habitatge comporta tenir moltes consultes. En aquest sentit, a la web de Concactiva, a l'apartat «Habitatge» es poden consultar els habitatges disponibles i es pot veure si estan llogats o lliures.
 
Participació