[cookieconsentmanager]
1 de
SUCCESSOS

Sorpresa durant la inspecció d'una nau en un polígon industrial de Tarragona

Un dispositiu conjunt entre Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil localitza begudes alcohòliques i refrescos a punts per a la venda amb defectes en l'etiquetatge

Imatge de dos agents de Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana durant l'operatiu en una nau industrial de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 15 de novembre de 2023 a les 14:25 |
Els dies 13 i 14 de novembre un dispositiu conjunt format per agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i agents especialistes en Fiscal i Fronteres de la Guardia Civil, van controlar diferents comerços de majoristes del Polígon Francolí i parades del mercadet de Tarragona de la plaça Corsini. L'objectiu era la detecció fets delictius o infraccions relacionades amb la normativa fiscal i aduanera, així com sobre la propietat industrial. 

En aquest sentit, en una de les naus del Polígon Francolí es van localitzar, preparades per a la venda, fins a 160 ampolles de begudes alcohòliques i gairebé 11.000 llaunes de refrescos amb defectes en l'etiquetatge. Els productes, segons els cossos policials, estaven valorats en gairebé 18.000 euros.


Així mateix es van trobar gairebé 1.000 joguines amb deficiències en l'etiquetatge i peces de roba suposadament falsificades, al costat de gairebé 800 etiquetes de logotips també falsos de marques reconegudes. Tot per un valor de gairebé 20.000 euros.
 

Dispositiu al mercadet de la plaça Corsini

Posteriorment, aquest dimarts 14 de novembre, el dispositiu es va traslladar a la plaça Corsini, on es van inspeccionar les paradetes i es van localitzar nombrosos productes de bijuteria i altres objectes de maques de reconegut prestigi, suposadament falsos. El valor, segons els cossos policials, superaria els 11.000 euros.  


En aquest sentit, es van intervenir tots aquests productes i es va procedir a interposar les denúncies pertinents als comerciants. 
Participació